Lös korsord under lediga dagar

Standard

Vissa kan ha svårt att ta det lugnt och måste ha något i händerna även när man är ledig. Att bara ligga på sofflocket finns inte på världskartan utan man måste ha något att göra mest hela tiden. Känner du igen dig? 

Visst så kan man koppla av när man får stå och påta i trädgården men det kan vara fysiskt påfrestande och har man en kropp som kanske inte klarar all den fysiska påfrestningen så kanske man får hitta annan sysselsättning. Korsord kan vara en sådan där sysselsättning som man håller på med länge. Vissa kryptiska korsord kan vara riktigt svåra att lösa och det kan ta sin lilla tid innan man blir klar. Men det kan vara en avkoppling att lösa korsord under lediga dagar.

Snart så är det semester i vårt avlånga land och det gäller att man hittar de saker man trivs med att hålla på med. Kanske korsord är just det du vill ägna dig åt under din semester. Så klart så kan man variera sig med annat också men det kan vara skönt att veta att man har det där korsordet att komma tillbaka till om man känner för det. Är man ledig så ska man inte behöva anstränga sig allt för mycket och alla är vi olika och hitta på olika saker att göra under vår ledighet.

  • träff