Skriva recensioner

Standard

Om du tycker om att skriva men kanske inte riktigt vet vad du ska skriva om så kan det vara bra att börja med att skriva recensioner. Du kanske har något som du är speciellt intresserad av och kan recensera just detta.

Recensera spel

Om du tycker om online spel så kanske det är spel du ska recensera. För att få koll på vilka spel som kan recenseras så gå in på exempelvis Videoslots som idag är enligt de själva världens största online casino. Leta upp olika spel som du tycker är intressanta och skriv dina recensioner utifrån vad du tycker om dessa spel. Om du skriver online så lägg till en länk till det spel som du skrivit om.

Recensera musik

Om musik är ditt stora intresse så kan det vara självklart att skriva något om dina favoritartister och de skivor som de har släppt. Idag så kanske det inte släpps så mycket fysiska skivor utan det är på Spotify man får leta upp det man vill skriva om. Även här så kan man länka till den artist som man recenserat. Det kan vara uppskattat som läsare att få lyssna på den musik som det har skrivits om.

Recensera böcker

Har du ett stort intresse av att läsa böcker så kan du recensera de böcker du läser. Det finns de som älskar att få tips på olika böcker som någon annan har läst och skrivit vad man tycker om den boken. Det kan underlätta för andra i letande av olika böcker som man vill läsa. Visst kan man på Adlibris läsa vad böckerna handlar om, men det är alltid en fördel att få en recension från någon som verkligen läst boken.

  • träff